Liikkeet

Tervetuloa palveltavaksi!

Glohair -liikkeet löydät Helsingistä, Tampereelta ja Hämeenlinnasta.
Palvelun laadun takaavat useasti palkitut hiusalan moniosaajat, kuten Toni Kylätasku, Petri Sipiläinen, Jari Lakka, Birgitta Lakka, Kirsi Oksaharju, sekä lähes satapäinen joukko osaavia ammattilaisia.

Glohair on todistetusti Suomen ammattitaitoisin kampaamoketju, siitä on osoituksena mm.

  • 10 Suomen mestaruutta
  • maailmanmestaruus
  • hiustenleikkauksen Suomen ennätys
  • lukuisia kilpailuvoittoja

 

Glohair -liikkeet tarjoavat myös Olaplex -käsittelyjä!

Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksiasi aivan uudella tavalla. Olaplexia käytetään kemiallisten käsittelyiden, kuten värjäysten, vaalennusten tai permanentin yhteydessä. Olaplex voidaan tehdä myös tehohoitopalveluna tai vaikkapa leikkauksen yhteydessä.

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Se perustuu kahden Yhdysvaltalaisen kemistin keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiusta sisältäpäin ja näin ollen hiuksista tulee jämäkämmän tuntuiset.

Olaplex Blond Multiplier No.1 suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn aikana.
Olaplex Bond Perfector No.2 korjaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta.
Olaplex Hair Perfector No.3 ylläpitoon tarkoitettu kotihoitotuote, joka ylläpitää kampaamossa tehtyä Olaplex -käsittelyä kampaamokäsittelyiden välillä.

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Olaplexiä voidaan käyttää myös pidennyshiuksille.

Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Huippukampaajat ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Olaplex on tuote, joka pitää itse kokea!

Voit varata aikasi netissä:
TÄSTÄ

Tervetuloa palveltavaksi!

Tampere

Helsinki

Hämeenlinna

Kuvat © Heini Kumpulainen