Liikkeet

Glohair palvelee sinua Tampereella, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Kaikki liikkeemme ja niiden yhteystiedot löydät alla olevista linkeistä.

Tampere

Helsinki

Hämeenlinna

Voit myös varata aikasi kätevästi netissä klikkaamalla TÄSTÄ. Tervetuloa palveltavaksi!

Glohairin perustajajäseniin kuuluvat useasti palkitut hiusalan moniosaajat Toni Kylätasku, Petri Sipiläinen, Jari Lakka ja Birgitta Lakka. Glohair-liikkeissä työskentelevät parturi-kampaajat ovat näiden alansa huippujen valikoimia ammattilaisia, joiden tuoliin istuessasi tiedät saavasi aidosti osaavaa palvelua.

Glohairin parturi-kampaajat ovat saavuttaneet muun muassa

  • 10 Suomen mestaruutta
  • maailmanmestaruuden
  • hiustenleikkauksen Suomen ennätyksen
  • lukuisia kilpailuvoittoja.

Glohair on siis todistetusti Suomen ammattitaitoisin parturi-kampaamoketju.

Glohair-liikkeet tarjoavat myös Olaplex-käsittelyjä!

Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksiasi aivan uudella tavalla. Olaplexia käytetään kemiallisten käsittelyiden, kuten värjäysten, vaalennusten tai permanentin yhteydessä. Olaplex voidaan tehdä myös tehohoitopalveluna tai vaikkapa leikkauksen yhteydessä.

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Se perustuu kahden yhdysvaltalaisen kemistin keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiusta sisältäpäin, jolloin hiuksista tulee jämäkämmän tuntuiset.

Olaplex Blond Multiplier No.1 suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn aikana.
Olaplex Bond Perfector No.2 korjaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta.
Olaplex Hair Perfector No.3 on ylläpitoon tarkoitettu kotihoitotuote, joka ylläpitää kampaamossa tehtyä Olaplex-käsittelyä kampaamokäsittelyiden välillä.

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Olaplexiä voidaan käyttää myös pidennyshiuksille.

Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa; se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Huippukampaajat ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja, ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Olaplex on tuote, joka pitää itse kokea!