Liikkeet

 

Glohair syntyi vuonna 2010, kun useampi kokenut kampaamoyrittäjä päätti yhdistää voimansa ja luoda ainutlaatuisen parturi-kampaamoketjun, jossa kivenkova ammattitaito ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kaikki kaikessa. Yrittäjien erilaisista taustoista kumpusi monipuolista osaamista ja kova halu kehittää yhdessä jotain hienoa. Glohair-liikkeet eivät ole samasta muotista valettuja, vaan jokainen liike on omistajansa ja henkilökuntansa näköinen. Parturi-kampaamopalvelujen lisäksi liikkeissä tarjotaan vaihtelevasti myös muita kauneussalonkipalveluita, kuten meikki-, ripsi- ja kynsipalveluita.

Vuosien kuluessa Glohair on kasvanut, mutta ydinajatus on edelleen sama: haluamme olla parturi-kampaamo, jossa jokainen asiakas on kunniavieras ja jokainen työntekijä alalla intohimosta. Olemme olleet onnekkaita ja saaneet joukkoomme kymmeniä eri tavoin lahjakkaita tekijöitä, jotka haluavat jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan. Meillä nuoret lupaukset saavat tukea alan konkareilta ja pitkään alalla olleet uusia ideoita nuoremmilta kollegoiltaan. Laaja henkilöstömme on yhtä monimuotoinen kuin asiakaskuntammekin, joten glohairilaisten kasvavasta joukosta löydät varmasti täydellisen tekijän juuri sinulle. Tasohinnoittelun ansiosta pääset itse vaikuttamaan myös palvelun hintaan: parturi-kampaajat jaotellaan kokemuksen perusteella kolmeen eri hintaluokkaan.

Olet sitten mies tai nainen, 7 tai 70, uusia trendejä kokeileva tai jo oman tyylisi löytänyt, Glohairissa voit olla kuin kotonasi.  Jätä siis huolet oven ulkopuolelle ja tule osaavan henkilökuntamme hemmoteltavaksi!

Tutustu liikkeisiimme Tampereella, Hämeenlinnassa ja Helsingissä ja varaa aika täältä!