Tuotteet

Huippukampaajien ammattitaito pullossa – suomalainen Glohair-tuotesarja nyt saatavilla.

 

Kuka tuntisi suomalaisten hiusten tarpeet paremmin kuin joukko suomalaisia parturi-kampaajia? Tätä pohtivat Glohair-yrittäjät, ja niin syntyi ajatus omasta tuotesarjasta. Huippukampaajat halusivat luoda tuotteita, jotka sopivat heidän asiakkailleen ja joita he itsekin mielellään käyttäisivät. Alkoi huolellinen ja pitkäjänteinen kehitystyö, joka tehtiin alusta loppuun Suomessa. Glohair-ketjun henkilökunta testasi tuotteita jokaisessa kehitysvaiheessa ja antoi palautetta, jonka perusteella tuotteita hiottiin versio versiolta yhä paremmiksi. Lopulta jokainen ominaisuus oli kohdallaan ja syntyi tuotesarja, jota sen kehittäjät voivat ilomielin suositella asiakkailleen. Tuotteiden laadun takeena on vuosikymmenten kokemus kampaajan työstä ja vahva tietämys suomalaisen kuluttajan tarpeista.

Glohair-tuotesarja lähtee käyntiin kuudella olennaisella hiustuotteella, joista jokaisella on oma tehtävänsä – turhia täytetuotteita ei tähän sarjaan haluttu. Koska moni suomalainen toivoo hiuksilleen lisää tuuheutta, on sarjan ensimmäisissä tuotteissa ajateltu erityisesti pohjoismaista, hentoa hiusta. Shampoo ja hoitoaineet kosteuttavat, mutta eivät latista hiuksia. Muotoilutuotteet saavat hiukset tuntumaan paksummilta ja kampaukset pysymään sileissäkin hiuksissa. Tuotteet sisältävät myös UV- ja värisuojan. Lisäksi sarjaa varten kehitettiin Suomen luonnosta saatu C.C.-marjayhdiste, jota käytettiin hiuskiinnettä lukuun ottamatta kaikissa sarjan tuotteissa. Kuudesta tuotteesta viisi valmistettiin Suomessa  ja kuudes Ruotsissa.

 

Lavish volume shampoo 250ml  25€

Ota hetki itsellesi! Glohair Lavish -volyymishampoo hemmottelee sekä hiuksia että mieltä. Ylellinen koostumus pitää värin upeana ja latteuden kaukana. Sisältää myös UV-suojan. Hiero kosteisiin hiuksiin ja huuhtele.

 

Dreamy volume conditioner 250ml 25€

Unelmanpehmeät hiukset. Glohair Dreamy -volyymihoitoaine kosteuttaa hiuksia ja pitää värin elinvoimaisena antaen samalla kaivattua tuuheutta. Sisältää UV-suojan. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 2–5 minuutin ajan ja huuhtele.

 

Vivid leave -in conditioner 250ml 25€

Herätä hiuksesi henkiin. Ravitseva Glohair Vivid -hiuksiin jätettävä hoitoaine tekee hiuksista helposti käsiteltävät, suojaa väriä ja vähentää sähköisyyttä. Sisältää myös UV-suojan. Suihkuta n. 20 cm:n etäisyydeltä pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin.

 

Poised styling lotion 250ml 25€

Pysy itsevarmana Glohair Poised -kampausnesteen avulla. Joustava pito, paksumman tuntuiset hiukset ja juuri sopivasti volyymia – siis täydellinen pohja hyvään hiuspäivään. Sinun tarvitsee vain valita päivän tyyli! Tuote sisältää UV-suojan. Suihkuta tasaisesti kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

 

Mystic flexible hold styling lotion 250ml 25€

Suorastaan mystisen kestävä lopputulos. Glohair Mystic -muotoilusuihke on ehdoton apuri raudalla muotoiluun. Suihkuta kuivaan hiukseen osio kerrallaan ja muotoile heti raudalla tai puikkokihartimella. Lopputuloksena on pitkäkestoinen kiilto ja kestävä kampaus.

 

Royal strong hold hairspray 300ml 25€

Ruhtinaalliseen viimeistelyyn. Glohair Royal -hiuskiinne antaa vahvan pidon, joka kestää säällä kuin säällä. Sisältää UV- ja lämpösuojan. Ravista hyvin ja suihkuta tasaisesti hiuksiin.