Liikkeet

COVID-19  TIEDOTE:

Glohair liikkeet palvelevat poikkeusoloista huolimatta.

Pienyrittäjistä koostuvat tiimimme on erittäin motivoituneita palvelemaan teitä turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.Olemme henkilöstön tehostetun käsihygienian ohella lisänneet kosketuspintojen siivousta ja desinfiointia (mm. kahvat, pöydät, korttikoneet, asiakaspaikat ja wc-tilat) sekä pyydämme asiakkaitamme pesemään kädet salonkiin tullessaan. Käytössämme on myös käsidesiannostelijoita.
Aukioloaikamme saattavat poiketa tavanomaisista, mutta palvelemme joustavasti tarpeen ja sopimuksen mukaan. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos jokin mietityttää tai toivot esimerkiksi pääseväsi palveltavaksi vilkkaampien aikojen ulkopuolella tai vaikka sunnuntaisin.

Ethän tule palveltavaksi sairaana tai karanteenin aikana. Henkilökuntamme noudattaa samoja periaatteita.

Glohair syntyi vuonna 2010, kun useampi kokenut kampaamoyrittäjä päätti yhdistää voimansa ja luoda ainutlaatuisen parturi-kampaamoketjun, jossa kivenkova ammattitaito ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kaikki kaikessa. Yrittäjien erilaisista taustoista kumpusi monipuolista osaamista ja kova halu kehittää yhdessä jotain hienoa. Glohair-liikkeet eivät ole samasta muotista valettuja, vaan jokainen liike on omistajansa ja henkilökuntansa näköinen. Parturi-kampaamopalvelujen lisäksi liikkeissä tarjotaan vaihtelevasti myös muita kauneussalonkipalveluita, kuten meikki-, ripsi- ja kynsipalveluita.

Vuosien kuluessa Glohair on kasvanut, mutta ydinajatus on edelleen sama: haluamme olla parturi-kampaamo, jossa jokainen asiakas on kunniavieras ja jokainen työntekijä alalla intohimosta. Olemme olleet onnekkaita ja saaneet joukkoomme kymmeniä eri tavoin lahjakkaita tekijöitä, jotka haluavat jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan. Meillä nuoret lupaukset saavat tukea alan konkareilta ja pitkään alalla olleet uusia ideoita nuoremmilta kollegoiltaan. Laaja henkilöstömme on yhtä monimuotoinen kuin asiakaskuntammekin, joten glohairilaisten kasvavasta joukosta löydät varmasti täydellisen tekijän juuri sinulle. Tasohinnoittelun ansiosta pääset itse vaikuttamaan myös palvelun hintaan: parturi-kampaajat jaotellaan kokemuksen perusteella kolmeen eri hintaluokkaan.

Olet sitten mies tai nainen, 7 tai 70, uusia trendejä kokeileva tai jo oman tyylisi löytänyt, Glohairissa voit olla kuin kotonasi.  Jätä siis huolet oven ulkopuolelle ja tule osaavan henkilökuntamme hemmoteltavaksi!

Tutustu liikkeisiimme Tampereella, Hämeenlinnassa ja Helsingissä ja varaa aika täältä!

Kuvat © Heini Kumpulainen