Glohair Yrjönkatu

Glohair Kamppi, eli tuttavallisemmin kiskamme Yrjönkadulla täytti hiljattain vuoden verran.
Vuoden aikana ollaan keretty touhuta yhtä sun toista ja mikä parasta, parhaassa työporukassa!
Keitäkö me sitten ollaan? Meidän kiskahan koostuu viiden naisen tehotiimistä, nauravaisen iloisista yksilöistä, jossa jokaisella on jo takanaan pitkä, yli kymmenen vuoden taival hiusmaailman parissa.

Tanja, toinen liikkeemme omistajista ja kiskamme äiti on tuttu monille asiakkaillemme jo vuosien takaa. Tämän meitä aina tsemppaavan, niin ihanan, ideoita pulppuavan bossladymme penkistä poistuu yksi toisensa jälkeen mitä upeampia, värien loistokkaita hiuksia. Tanja taitaa tukkatyylit niin luonnollisista sävyistä räväkämpiinkin väreihin! Mikä mielestäni on myös parasta, asiakkaan ja kampaajan välisen huumorintajun ja rentouden voi aistia asioidessaan Yrjönkadulla. Se on ihanaa ja hymyilen väkisin kuullessani naurun sorinan viereisestä huoneesta. Kun Tanjalle heittää idean, voi olla varma, että hän tarttuu siihen!


Glohair -perheemme, liikkeen toisen omistajan ja lempeän nauravaisen Hennan voit kenties muistaa myös jo vuosien takaa. Sympaattisen ulkokuoren alta lentää päivän mittaan myös vitsi, jos toinenkin. Sen lisäksi, että tämä nainen taitaa viimeisimmät hiustrendit, leikkauksista pehmeisiin raidoituksiin, päästään Hennan kautta myös ihailemaan upeita sisustusideoita ja asukokonaisuuksia. Henna onkin meidän perheen muotimimmi!

Jotta tiimistämme ei vauhti pääse hyytymään, on porukasta löydyttävä aina myös yksi Önne! Tämän reippaan glolaisemme pirskahteleva persoona tarttuu niin meihin, kuin asiakkaihinkin. Rupattelun ohessa taittuu niin värjäykset, kun parturointityötkin! Sen lisäksi, että Önne on ennättänyt taituroida jo vuosia hiusten parissa, on arki myös harrastuksia täynnä. Millon kisaillaan missäkin tai kiiruhdetaan töistä vielä treenien pariin. Huhhuh, ihailen myös välillä salaa tätä energian määrää. Naurua, menoa ja meininkiä ei ainakaan tämän naisen arjesta puutu!

Kuten aiemmin kirjoituksessani mainitsin, meillä Glohairissa vallitsee aina rento meininki ja nauru raikaa niin meidän, kun asiakkaidenkin kesken. Tästä huolen pitää myös tiimimme kokenut konkari, vaaleaverikkömme Emma. Emma hyppäsi viimeisimpänä mukaan porukkaamme, vaikka tuntuukin, että oltaisiin tehty aina töitä yhdessä. Emma pursuaa ideoita ja tämä nainen kyllä tietää mitä tukkasi milloinkin kaipaa. Mikä voisi olla parempaa tämän hektisen arjen keskellä, kun nauttia muutama tunti rauhassa ja lähteä kera uusien, upeiden hiuksien. Oli päiväsi sitten huono hiusten osalta tai muuten vaan, takaan että se unohtuu istuessasi tähän penkkiin!

Ja viimeisimpänä muttei vähäisempänä, haluatte kenties tietää kuka minä olen? No minä olen Reija, hyvällä asenteella varustettu rokki mimmi ja tiimimme nuorukainen. Muutin kesällä Mikkelistä Helsinkiin ja palasten loksahdettua yksi toisensa jälkeen paikoilleen, tässä sitä ollaan! Sen lisäksi, että rakastan rokkia, leikkaan lettejä, heilutan meikkisiveltimiä ja fanitan partoja.

Meidän poppoo on toden totta täynnä erilaisia persoonia, mikä on rikkaus ja tekee meistä juuri Me. Sanotaan, että sen tuntee, kun on löytänyt oman paikkansa ja täältä nousee ainakin yksi käsi pystyyn tämän tiimoilta. Toivotamme teidät enemmän, kuin tervetulleiksi kiskallemme, Glohair Kamppiin Yrjönkadulle. Jatketaan yhdessä Glo:n matkaa ja tehdään siitä jatkossakin meidän näköinen! Ihanaa alkavaa kevättä kaikille.

-Reija