Glogaala 2018

Glogaala vuosimallia 2018 kerrytti jälleen viime viikonloppuna Pakkahuoneelle joukon hius- ja kauneusalan ammattilaisia, yhteistyökumppaneita sekä ennen kaikkea ihania asiakkaitamme!

Illan polkaisivat käyntiin Glohair-yrittäjät Toni ”Kylis” Kylätasku ja Petri ”Pete” Sipiläinen. Gaalan tärkeimmästä teemasta, eli uunituoreesta Glohair-tuotesarjasta, saapui kertomaan myös tiiviisti tuotekehityksessä mukana ollut, niin ikään Glohair-yrittäjä, Jari Lakka.

Kuten yleisölle pian paljastettiin, on Glohair lanseerannut oman, ketjun nimeä kantavan tuotesarjan! Kukapa tuntisikaan suomalaisten hiusten tarpeet paremmin kuin suomalaiset parturi-kampaajat? Glohair-tuotesarja onkin huolellisen ja pitkäjänteisen tuotekehitystyön tulos. Prosessiin osallistui myös ketjun henkilökunta testaten tuotteita eri kehitysvaiheissa ja antaen arvokasta käytännön palautetta, jonka avulla tuotteet saavuttivat lopulliset versionsa. Glohair-tuotesarja on siis oikeasti suomalainen! Lue lisää tuotteista täältä. Niin ja omasi löydät tietysti Glohair-kampaamoista!

Iltaa rytmittivät eri Glohair-liikkeiden mahtavat, värikkäät, inspiroivat ja hauskat hiusnäytökset. Juhlatuulella olevan yleisön eteen marssitettiin niin paidattomia uroksia, tiukka-asenteisia upeita mimmejä kuin organzaan kiedottua eleganssia kera hiustaideteosten. Gaalassa palkittiin myös parhaat tsempparit sekä tekijät.

Hauskan gaalaillan saapui paketoimaan stand up -koommikko Fredi Lilius, joka ei jutuissaan säästellyt! Juttujen lisäksi hilpeyttä herätti myös Liliuksen tulkinta illan pukukoodista, ”glorious black”.

Kiitos kaikille paikallaolleille mahtavasta gaalaillasta!

Lisää kuvia gaalasta löydät Glohairin Facebook-sivuilta.